Otec Riley

Otec Riley

Otcem našeho vrhu A bude anglický TOP plemeník SH CH Kalimor Celtic Storm at Aarranz JW SH CM narozený 1. dubna 2009. Riley je nádherný anglický plemeník. Je to krásný pes silné kostry s výškou 69 cm, světle stříbrné barvy s krásnou typicky samčí hlavou, pevným rovným hřbetem, výrazným hlubokým hrudníkem, dobrým úhlením končetin a s dobrou mechanikou pohybu. Je to výborný aportér, má rád vodu a je plně využíván v soukromé honitbě.

riley_postoj

Riley je moc milý, klidný pes s vyrovnanou povahou. Je to prověřený krycí pes po výborných a velmi úspěšných rodičích. Logan, otec Rileyho, byl jedním z nejlepších krycích psů v Anglii (dnes je mu 12 let a vypadá pořád skvěle), všechny jeho vrhy se těšily vynikajícímu zdraví, exteriéru, loveckým vlohám a krásné linii. To vše nyní předává Riley i svým potomkům. Má za sebou již několik vrhů, potomci jsou všichni plnochrupí a psi s oběmi varlaty.

Potomci Rilyho jdou ve šlépějích svého otce a na výstavách sbírají ty nejvyšší ocenění. Sám Riley za svou výstavní kariéru získal spoustu prestižních ocenění. V roce 2013 se stal na klubové výstavě „VYMARSKÝM OHAŘEM ROKU 2013 v NOTTINGHAMU“. Získal titul BOB na šampionátu 3 zemí. Stal se výstavním šampiónem již ve dvou letech. Junior Šampiónem ve 12 měsících a spoustu dalších ocenění – Multi BOB, Multi CACIB…

Podotýkám, že v Anglii je účast na výstavách podstatně vyšší než u nás v ČR nebo kdekoliv jinde. Tam jdou počty vystavujících VOK až k několika  stovkám, proto získat jakýkoliv titul v tak mocné konkurenci VOK je opravdu velká událost! Lynne, majitelka Rileyho má doma celý pokoj zastavěný trofejemi z výstav, které Riley za celou dobu nasbíral.

Žádné komentáře

Přidat komentář